En Karlı Yatırımlar 2021’de Hangi Sektörlerde Olacak?

Uzun vadeli kazanç düşünceleriniz varsa ve 2021 yılında her zaman kazançlı çıkmak istiyorsanız hangi sektörlere yatırım yapmanız gerektiğini bilmeniz lazım. Çünkü çağımız büyük bir hızla değişiyor ve yatırım alanları da insanların yeni ihtiyaçlarına karşılık vermek amacıyla sürekli olarak yenileniyor. Karlı çıkmak isteyenlerin ise yatırım yaparken insanların taleplerini ve çağın getirdiği yenilikleri takip etmesi şart. Eğer sizde 2021 yılında karlı yatırımlara imza atan ve her zaman kazanç getirecek bir yatırım yapmak isteyen biri olmak istiyorsanız tavsiyelerimiz şunlar:

LİSTEMİZİN ZİRVESİNDEKİ SEKTÖR: E-İHRACAT YAPAN ŞİRKET KURMAK

Bu sektör bir anda zirvenin tepesine yerleşmesi aslında. Parlakfikirler ekibi tarafından bu sene keşfedildi ve diğer fikirler ile kıyaslandığında hepsinden daha akıllıca olduğu görüldü. En azından bu yıl için.

Peki neden?

Cevap basit: “Çünkü artık küresel dünya gerçekten de bir köy haline geliyor. Yani teori pratiğe döküldü bile. Ülkelerde aniden bir anda milliyetçilik akımlarının yükselmesi de bundan. İnsanlar bu olağanüstü hızdaki kürselleşme karşısında afallayıp “hop noluyoruz?” tepkisi verdi. Ancak onlar da kabullenmek üzere. Kabullenmeseler bile ticaretin dini imanı ve milliyetçiliği yoktur. Bunları tanımaz ve gerekeni duygusuzca yerine getirir!

E-Ticaret Halkasına Dahil Olun!

Bildiğiniz gibi internet üzerinden yapılan alışverişlerin ardı arkası kesilmiyor. Giderek internet mağazalarının daha cazip gelmeye başlaması ile birlikte Türkiye’de en hızlı büyüyen yatırım e-ticaret oluyor. Dünya üzerindeki e-ticaret oranlarına bakıldığında %1.5 ile Türkiye en uygun pazar alanlarından biri oluyor. E-ticarete yatırımda karlı çıkmak isteyen kişilerin ise müşterilerine güven vermesi ve uygun pazarlama taktikleri geliştirmesi hayati önem taşıyor. Eğer bir e-ticaret yatırımı yapmayı planlıyorsanız 2021 sizin yılınız olabilir. E-ticaret sitesi açarken yeterli yatırımı yapmamak ve gereken reklam- tanıtım faaliyetlerinde bulunmamak e-ticaret yatırımınızı bir anda çöpe atmanıza neden olabilir, dikkat edin.

Elektronik Ürün Perakendeciliği

2021 yılının en karlı sektörleri içerisinde en yaygını olan elektronik ürün perakendeciliği aslında oldukça kolay yatırım yapılabilecek bir alan. Çünkü günümüz insanı teknoloji ile bütünleşmiş bir yapıda yeni yeni teknolojik ürünleri bekliyor. Bugün dışarıya çıktığınızda en fazla satışı yapan adreslerin elektronik perakendecileri olduğunu görebilirsiniz. Ürünleri toptan getirerek oldukça uygun fiyatlardan alarak piyasa üzerinde her ürün için en az 50-200 TL arası hatta daha fazla karla satışa sunabilirsiniz. Sadece 2021 yılında değil ilerleyen yıllarda da bu sektöre yatırım yaparak kalıcı bir yatırımın karına ortak olabilirsiniz.

Arkdaşlar cidden artık gına geldi. Perakende sektörü dönüşüm geçiriyor diyorum. Toptancılık olsun müşteriyle doğrudan diyalog kuran dükkanlar olsun bunların hepsi taşıncak. O güzelim caddeler artık eskisi kadar revaçta olmayacak. Çünkü karlılık e-perakende sektöründe çok daha yüksek.Yeterli doğru giriş yapılabilsin.

Giyim ve Tekstil

2021 yatırımları arasında hızla ilerleyen sektörlerden olan giyim ve tekstil son zamanların en gözde alanlarından biri. İnsanların sürekli olarak yeni kıyafetler almak istemesi, tekstil ürünlerinin tüketimindeki artış sizleri de bu sektörün içerisine sürükleyebilir. Özellikle insanların taleplerini yakından inceleme şansını yakalıyorsanız ve bu alanda az çok bilgiye sahipseniz 2021 yılında bu sektörden karsız çıkma gibi bir durumunuz yok.

Türkiye’deki yatırım payını her geçen gün büyüten giyim ve tekstil alanında çok büyük sermayeli yatırımlar yapabileceğiniz gibi küçük sermayeli yatırımlarla bile kısa sürede daha da büyüyebilirsiniz. Özellikle de toplumun büyük bir bölümünün gençlerden oluştuğu düşünülürse giyim ve tekstil sektöründe gençlere öncelik vermeniz daha da büyük kar sağlamanız anlamına gelecektir.

Eminönündeki tekstil dükkanlarının dijital dönüşüme ne kadar ayak uydurdukları bilinmez ancak Türkiye genelinde bu sektördeki dijitalleşme diğerlerine kıyasla çok daha hızlı oldu. Çünkü muhafazakar Türk insanı iç giyimini dükkanlara gidip almaya utanıyor. Özelliikle de fantazi giyimi konusunda bu utanç zirvede. Bu durum beraberinde zoraki bir dijitalleşmeyi getirdi. Sektör boyut atladı.

Bankacılık ve Finans Hareketleniyor!

Pek çok yatırım aracı ya da yatırım yolu var ancak ayakları en sağlam basan sektörlerden olan bankacılık ve finanstır. Özel ve ya kamuya bağlı bankalar üzerinden yapılan yatırımlar hem kişilere kazanç sağladığı gibi hem de ülkenin bankacılık ve finans sektörünün büyümesini sağlayarak piyasalara yön verilmesini sağlamaktadır. Bankacılık ve finansa yapılan yatırımlar sayesinde ülkelerin büyümesi artacağı için kişilerin kazançları da doğru orantılı olarak artacaktır. Bu konuda günümüzde bankaların büyük atılımlarını görmek mümkün. Çoğu banka müşterileri ve diğer yatırımcılar için yatırım hesapları açarak daha avantajlı bir yol izlemektedirler. Sizde Türkiye’de henüz yeni yeni oluşmaya başlamış olan ancak riski düşük kazancı büyük olan bir sektöre giriş yapmak isterseniz 2021 yılında bankacılık ve finans alanını seçebilirsiniz.

Yeme- İçme ve Gıda Sektörü

Dünyanın bir numaralı yatırım alanı olan yeme- içme ve gıda sektörü hem talebin giderek arttığı hem de uzun süre kalıcı olabileceğiniz sektörlerin başında geliyor. Bugün bu sektörde bilgisi olmayan insanların bile kesinlikle denediği yeme-içme ve gıda sektörü büyük atılımların yapılabileceği bir alan. Eğer hizmetinizde kaliteye ve modernliğe önem veriyorsanız, insanların damak tatlarına uygun seçenekler sunuyorsanız, birazda sektörünüzde öne çıkan bir kuruluş olmak için çalışıyorsanız yatırımların karşılığını kısa sürede alabilirsiniz. Eskiden hobi olarak değerlendirilen ancak şimdilerde paylaşılamayacak kadar değerli olan bu sektörde cafe, restoran, büfe tarzı pek çok dükkan açabilirsiniz.

Güvenlik ve Temizlik

Gözünüze bir anda basit sektörler gibi gelebilir ancak günümüzün en fazla ihtiyaç duyulduğu alanları olan güvenlik ve temizlik insanların önem verdiği alanlardan. Güvenlik probleminin daha çok yaşanması ve sağlıklı ortamlar adına temizliğin giderek önemli olması bu sektörleri gerekli kılıyor. Her zaman temizlik ve güvenlik alanında açıkların yaşanması ve Türkiye’nin bu sektörler konusunda yeterli yatırımda bulunmaması nedeniyle sağlam yatırımların yapıldığı şirketlere büyük oranda ihtiyaç var. Güvenlik ve temizlik sektörleri tek başlarına da hayata geçirilebilecek alanlardan olsa da ikisinin bir arada olduğu bir yatırım da yapılabiliyor. Özellikle büyük şehirlerde ve gelişmekte olan şehirlerde en karşı yatırımlar sıralamasının birinci basamağında bu sektörleri görmemiz mümkün.

Son zamanlarda şehirlerde sitelerden ziyade müstakil evlere merak salmaya başladı insanlar. Çünkü bıktı Türk insanı dip dibe yaşamaktan. Bacaklarını yaya yaya bahçede oturup mangal yakmak istiyor dayılar. O sebeple bu talep beraberinde başka bir seköre doğrudan etkide bulunuyor. Evet o sektör “güvenlik sektörü”. Şehirdeki müstakil gecekondu kiralarının bile yükselmeye başladığıdan bu sessiz dönüşümü anlayabilirsiniz. Ayrıca deprem riski de işin diğer sebebi.

2021 yılında başarılı bir yatırım hayatı yaşamak ve kazançlarınızı katlamak istiyorsanız kendinize en yakın olan yatırım alanını seçerek işe başlamalısınız.

“En Karlı Yatırımlar 2021’de Hangi Sektörlerde Olacak?” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba 22 yıl cıvata somun bağlantı elemanları sektöründe çalışmaktayım çok kar marjı olan bir sektör sonu olmayan dünya döndükçe bitmeyecek olan bir yatırım sektör olarak bütün iş kollarına hitap etmektedir.
    Enerji sektörü
    Enerji nakil hatları
    Otomotiv sektörü
    Mobilya sektörün
    Çelik konstrüksiyon
    Makina imalatlari
    10.000 üzerinde ürün çeşitliliği
    İle birçok sektöre hitap etmektedir kısacası bağlantı elemanları olmazsa olmaz şuan Türkiye pazarında çok büyük açık var Ortadoğundan gelen talepler ile iç piyasa büyük açıklar oluştu bu işi yapan Türkiye pazarında sistemli olarak 15-20 firma sayilidir kâr marjı olarak %30-35 arasıdır profesyonel olarak net fizibilitesi yapılmıştır yapılan yatırımı ortalama 23 ay gibi kısa sürede cikarmaktadir bu işe yatırım olarak Düzgün sistemli bir fabrika işletme sermayesi dahilinde
    3.000.000 USD ile 50.000.000 USD arası yatırım yapılabilmektedir ciddi yatırımcı olursa bu işi beraber yapmak isterim
    isterse bu işi kurar bu sistemi oturdur çıkarım 0555-515-07-39

    Yanıtla

Yorum yapın